5 Essential Elements For Търговско-промишлена палaтаКолкото повече са безработните, толкова по-голям е страхът у работещите, толкова по-предани и трудолюбиви са те. Ние няма нужда да ги подтикваме да работят – те сами повишават производителността си, дочувайки воплите на останалите без работа, страхувайки се от тяхната конкуренция.

Заедно – вие не сте конкуренти, вие сте хора с общи цели, общи ценности, общо бъдеще, затова и борбата ви е обща. Само заедно можете да строшите оковите на капитализма и да извоювате правата си. Не се страхувайте да заплашвате, така както вас ви заплашват. Стачкувайте, саботирайте работата, когато се чувствате експлоатирани, търсете връзка със синдикални структури, станете част от тях, сами ги създавайте. Борете се, вашата сила е във вашето обединение.

Президентът на Република България г-н Росен Плевнелиев обяви по-рано днес, че собственоръчно ще санира сградата на Президентството. Той е решил да даде пример на българския народ как да се бори и постигне сам енергийна ефективност, която да го отведе по пътя към лелеяната енергийна независимост. Според хороскопа, който си изготвил сутринта, станало ясно, че именно сега е моментът за подобно мащабно и знаково държавническо начинание, тъй като Марс навлизал в съзвездието Зидар.

Няма по страшно робство от робството на парите, а вие сте поробени от тяхната липса. Тези, които могат да се сдобият с тях, им служат. Тези, които искат да се сдобият с тях, ги търсят по целия свят. Тези, които ги нямат, са изгубили всичко, в което вярват.

Другари! Време е да дадем отпор на капитализма и неговите подлоги! Време е да изчистим от капиталистическите манипулации значенията на думите национално богатство, солидарност, взаимопомощ, общо дело. Време е комунизмът и анархизмът, единствените идеологии защитаващи правата на отделния човек, трудещ се според възможностите и уменията, с които природата го е надарила, единствените идеологии проповядващи взаимно уважение и равенство във взаимоотношенията и възможностите, единствените идеологии позволяващи на човека да се чувства истински човек, а не оръдие на труда на нечии чужди интереси, време е да извадим тези идеологии от калта на капитализма и да се борим за тяхното осъществяване.

Има и допълнителни икономически ползи за земеделието там, където се добива шистов газ, понеже поради гореспоменатото обогатяване на почвата изкуственото торене става излишно, а продукцията, както check here казахме, автоматично придобива статута на био-продукт, което ще направи вашите земеделски продукти търсени и добре заплатени на световната аграрна борса.

“Бездомните кучета са достойни граждани на Република България”, заяви президентът Росен Плевнелиев в отговор на журналистически въпрос какво мисли за проблема с уличните кучета. „Смятам, че България е едно добро място за живот на бездомните кучета на фона на хаоса, разпростиращ се по целия свят. В България бездомните кучета се радват на огромна свобода на придвижване и смятам, че по този показател сме на първо място – ако не в света, то поне в Европейския съюз.

Особено опасно е това по отношение на младото поколение. Това поколение, което все още не е попаднало във водовъртежа на рутинния живот, на семейните задължения, в мелницата на борбата за хляб. През всички епохи именно от средите на това поколение са се излъчвали великите мислители и революционери, значимите учени и въобще хората, оказващи промяна върху движението, върху посоката, в която се развива светът.

Не са ли в основата на бедността банките, финансите и спекулативните техники на тази нищо не произвеждаща сфера? Как стана възможно тази сфера на услугите да се превърне в определяща за благото на човечеството? Как се получи така, че тези които държат парите, управляват ги и манипулират ловко тяхната стойност, как се получи така, че те станаха собственици на вашият живот?

Все пак, правителството не трябва ли да реализира и редица социални функции?

Те превръщат децата ви и вас самите в скотове, унищожават вашия дух, самата същност на човешката природа, приравнявайки ви с животните. Огледайте се и ще видите, че днес животните се ползват с много повече права и защита, отколкото вие и вашите деца.

Но мошеничеството му е такова, че най-често води до неговото собствено падение.

Ние на терористите не им знаем нито имената, нито идеите, нито в кой момент къде се намират. Ние не им знаем телефоните – иначе щяхме да ги подслушваме. Те терористите не са като другите вагабонти, не ни критикуват, не ни маскарят, не желаят да ни свалят от власт и не работят за предсрочни избори.

Смея да кажа, че това е война, информационна война, а всяка война изисква средства, така че докато победим, аз съм готов да вземам средства от която и да е друга сфера на държавното управление и да ги насочвам за постигането на една благоприятна информационна среда за работа на нашето правителство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *